679 poze   71684 vizite

rulada iepure

Modul de preparare este in felul urmator;Se dezoseaza un iepure intreg,se aseaza cu burta in sus,in interiorul acestuia se aseaza feli de piept de porc,in rind pe vertical,iar peste acestea se aseaza,in centru un ardei gras,verde sau rosu,sau ambi,taiati pe jumatate,condimentat dupa bunul plac,delicat,boia dulce,iute,piper,sare,cite putin din fiecare,dupa care se ruleaza cum va vine mai usor,de jos in sus sau invers,strans cit mai bine,legat cu ata tare,se prepara un bait;condimentat,usturoi,piper,boia,sare,etc,introdusa rulada in acest bait pina a doua zi,se scoate,si se pune la scurs,dupa care o bagam la cuptor la 200grade,1 ora pe o parte,o scoatem o intoarcem si pe partea nerumenita,si o mai lasam o ora.linga o garnitura de ciuperci sote,sau ce preferati dumneavoastra,si un pahar de zaibar rosu,sa-mi spuneti d-stra ce zice cocosul;incercati sa vedeti ce o sa iasa,am clienti la sotie la serviciu care mi-au comandat pentru paste,rulada preparata,asta denota ca a fost bunicica
ardei gras verde si rosu
ardei gras verde si rosu
peipt de porc
peipt de porc
carcasa dezosata
carcasa dezosata
ordinea pregatirii
ordinea pregatirii
DSCF3851
DSCF3851
rulat si legat
rulat si legat
DSCF3853
DSCF3853
usturoi
usturoi
condimente,piper,boia ,f dafin,delicat
condimente,piper,boia ,f dafin,delicat
la bait pina a 2 a zi
la bait pina a 2 a zi
DSCF3935
DSCF3935

Comentarii album • 48
ionitacl 14 aprilie 2015  
Pofta buna, Hristos a inviat !
Raportează
cristianradoi 14 aprilie 2015  
multumesc,Adevarat a inviat
Raportează
carmencitavio 14 aprilie 2015  
cristianradoi.sunphoto.ro/rulada_iepure/102729254,arata minunat,super apetisant!Pofta buna!/Sa va fie de bine!
Raportează
cristianradoi 14 aprilie 2015  
multumesc frumos
Raportează
PascaFlorin 9 aprilie 2014  
Va rog nu mai postati asa ceva cami vine sa sar pe ea ce beton!Pofta buna ca eu salivez
Raportează
cristianradoi 9 aprilie 2014  
va rog sa,sariti pe un iepure care v-a suparat,si urmati pasii pe care i-am descris,o sa va minunati de gustul acesteia.Bafta si pofta buna
Raportează
DANHAINA 8 aprilie 2014  
mai Cristi ai innebunit ca am balosit aici la serviciu!?
Raportează
cristianradoi 8 aprilie 2014  
prin calculator,dapai sa servesti din ea,daca vine caldura poate mai lasam munca si te invit intr-o duminica cu familia la o rulada
Raportează
DANHAINA 8 aprilie 2014  
SPER SA PUTEM SA LASAM MUNCA!CU CEA MAI MARE PLACERE!
Raportează
carmencitavio 7 aprilie 2014  
Este foarte frumoasa si super apetisanta!Sunt convinsa ca si gustul este pe masura!Felicitari!
Raportează
cristianradoi 7 aprilie 2014  
va rog sa incercati,nu veti regreta migala,adevarul este, ca dezosatul este foarte costisitor
Raportează
sopinceanc 7 aprilie 2014  
Super taaare, imi place nespus de mult friptura de iepure dupa o reteta proprie. Imi pare rau ca distanta e cam mare, asi fi comandat si eu pentru paste ceva iepure. Atentie Cristy,,,, la ce colegi [clienti] de a sotiei la servici dai pentru paste. ,,AM GLUMIT,,,,
Raportează
cristianradoi 7 aprilie 2014  
are numai colegeeeee,
Raportează
cristidichel 7 aprilie 2014  
Ai dreptate,este un preparat deosebit.Am facut si eu dar dupa o reteta putin schimbata,cu mai multe legume si bucatele de sunca in loc de piept de porc.Pofta buna celor care vor vrea sa faca aceasta reteta!
Raportează
cristianradoi 7 aprilie 2014  
am inteles,sa incerci cum am pregatit-o eu,daca are prea multe legume se destrama ,nu ramane legata.Oricum felicitari
Raportează
cristidichel 8 aprilie 2014  
Daca o strangi bine nu se destrama.
Raportează
fogj75 2 martie 2014  
Pofta buna, multumim pt reteta
Raportează
cristianradoi 3 martie 2014  
sa fiti sanatosi,bafta la pregatirea ruladei
Raportează
bporumbeitippler 2 martie 2014  
DSCF1555 - nota 10!
Pofta buna.
Raportează
cristianradoi 2 martie 2014  
mersi,
Raportează
adicristian 6 decembrie 2013  
Draga Cristi. Nu stiu de cate luni ai facut tu rulada aia, da mirosu persista, pofta creste si zaibaru e minunea minunilor!!!!!
FELICITARI!!!!
Raportează
cristianradoi 6 decembrie 2013  
D-le,cred ca persista deoarece pregatesc din ce in ce mai des,si am comenzi de iepuri pregatiti rulada;Daca nu ati incercati aceasta delicatete,va provoc sa o faceti,Succes
Raportează
adicristian 18 decembrie 2013  
deocamdata nu prea am din ce. Primii iepuri ( 3 femele) le-am achizitionat pe 19 sept. acum am 10 mari si 21 pui de 40 de zile. MAINE astept sa fete o femela de calif, iar in 24 alta, asa ca mai lungesc gatul pe la pozele tale si devorez mirosul imaginar. :) trimiti si la deva???
poate-ti comand de sarbatori daca-mi spui pretul pe privat :)
Raportează
cristianradoi 19 decembrie 2013  
ok
Raportează
nituflorin 11 noiembrie 2013  
pofta mare
Raportează
cristianradoi 11 noiembrie 2013  
mersi Florinele
Raportează
aditugui 10 noiembrie 2013  
Mai Cristinele cred ca vin la tine sa ma inveti sa-i dezosez. Am dezosat o gramada dar nu la modul profesionist!
Iar preparati arata demential!!!
Cred ca si gustul...
Raportează
cristianradoi 11 noiembrie 2013  
cu toata placerea,nici eu nu sunt profesionist in asemenea activitati,dar cu cit o faci mai des, iese din ce in ce mai bine,se dezoseaza bine putin inghetat,ca si gust este super,deoarece isi ia grasime din pieptul de porc si zeama si gust de leguma din ardei,intentionez pe viitor sa introduc si ciuperci.
Raportează
tomacostel 10 noiembrie 2013  
hhhhhhhmmmmmmmmmm.... pofta buna
Raportează
cristianradoi 11 noiembrie 2013  
multumesc frumos
Raportează
BRADMARIUS 10 noiembrie 2013  
Deja miai facut posfta:))
Arata demential!!!
Baitul ala lai facut cu apa?
Raportează
cristianradoi 10 noiembrie 2013  
da ,bineinteles;cind este bagata la cuptor se stropeste cu vin alb
Raportează
daniellolo 24 mai 2013  
foarte apetisanta! o sa o imprumut si eu , sper ca nu te deranjeaza daca iau reteta si o pun si la mine pe pagina.
Respect!
Raportează
cristianradoi 24 mai 2013  
va rog sa incercati,este o bunatate
Raportează
PADURE 27 martie 2013  
arata fff bine o sa incerc si eu
Raportează
manudeta 26 martie 2013  
foarte buna rulada o sa incerc si eu
Raportează
cristianradoi 30 martie 2013  
va rog
Raportează
ionalin 23 martie 2013  
arata superb la prima taiere o incerc cu siguranta multumesc pt reteta eu am facut o pastrama buna puteti sa o vedeti pe pagina mea,sanatate.
Raportează
cristianradoi 25 martie 2013  
arata bine pestrama,merge bine cu zaibar rosu
Raportează
nituflorin 21 martie 2013  
Gata io sar cu vinu!!!!!
Raportează
cristianradoi 22 martie 2013  
s-a facut,florinele
Raportează
maraskinos 20 martie 2013  
Daca si gustul este pe masura aspectului.....sa va fie de bine!
Raportează
cristianradoi 20 martie 2013  
a fost belea
Raportează
frincu79 20 martie 2013  
pofta buna!
Raportează
CatalinStelistu 19 martie 2013  
Mmmmm...Delicios...Se poate sa imi lasati un mesaj pe privat cu reteta?
Sau sa o postati dumneavoastra...:D
Raportează
cristianradoi 20 martie 2013  
v-am postat reteta,daca sunt ceva nedumeriri,va rog sa ma contactati.Spor la treaba
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.