Modul de preparare este in felul urmator;Se dezoseaza un iepure intreg,se aseaza cu burta in sus,in interiorul acestuia se aseaza feli de piept de porc,in rind pe vertical,iar peste acestea se aseaza,in centru un ardei gras,verde sau rosu,sau ambi,taiati pe jumatate,condimentat dupa bunul plac,delicat,boia dulce,iute,piper,sare,cite putin din fiecare,dupa care se ruleaza cum va vine mai usor,de jos in sus sau invers,strans cit mai bine,legat cu ata tare,se prepara un bait;condimentat,usturoi,piper,boia,sare,etc,introdusa rulada in acest bait pina a doua zi,se scoate,si se pune la scurs,dupa care o bagam la cuptor la 200grade,1 ora pe o parte,o scoatem o intoarcem si pe partea nerumenita,si o mai lasam o ora.linga o garnitura de ciuperci sote,sau ce preferati dumneavoastra,si un pahar de zaibar rosu,sa-mi spuneti d-stra ce zice cocosul;incercati sa vedeti ce o sa iasa,am clienti la sotie la serviciu care mi-au comandat pentru paste,rulada preparata,asta denota ca a fost bunicica
Super taaare, imi place nespus de mult friptura de iepure dupa o reteta proprie. Imi pare rau ca distanta e cam mare, asi fi comandat si eu pentru paste ceva iepure. Atentie Cristy,,,, la ce colegi [clienti] de a sotiei la servici dai pentru paste. ,,AM GLUMIT,,,,
Ai dreptate,este un preparat deosebit.Am facut si eu dar dupa o reteta putin schimbata,cu mai multe legume si bucatele de sunca in loc de piept de porc.Pofta buna celor care vor vrea sa faca aceasta reteta!
D-le,cred ca persista deoarece pregatesc din ce in ce mai des,si am comenzi de iepuri pregatiti rulada;Daca nu ati incercati aceasta delicatete,va provoc sa o faceti,Succes
deocamdata nu prea am din ce. Primii iepuri ( 3 femele) le-am achizitionat pe 19 sept. acum am 10 mari si 21 pui de 40 de zile. MAINE astept sa fete o femela de calif, iar in 24 alta, asa ca mai lungesc gatul pe la pozele tale si devorez mirosul imaginar. :) trimiti si la deva???
poate-ti comand de sarbatori daca-mi spui pretul pe privat :)
Mai Cristinele cred ca vin la tine sa ma inveti sa-i dezosez. Am dezosat o gramada dar nu la modul profesionist!
Iar preparati arata demential!!!
Cred ca si gustul...
cu toata placerea,nici eu nu sunt profesionist in asemenea activitati,dar cu cit o faci mai des, iese din ce in ce mai bine,se dezoseaza bine putin inghetat,ca si gust este super,deoarece isi ia grasime din pieptul de porc si zeama si gust de leguma din ardei,intentionez pe viitor sa introduc si ciuperci.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.